Третій житель Рівненщини – у списку партії «Слуга народу»

15:27, 13 чер. 2019
 
Третій житель Рівненщини – у списку партії «Слуга народу»

У неділю на з’їзді партії «Слуга народу» оголосили про першу сотню кандидатів у депутати на позачергових виборах 21 липня. Сьогодні ж сайт «Strana.ua» оприлюднив повний список із 200 людей, який, як повідомляє видання, опинився у них в розпорядженні.

Серед цього списку ми знайшли прізвище, про яке раніше не повідомляли. На 179-й позиції є керівник "СВ ТРАНСГАЗ", що займається роздрібною торгівлею пальним – Хомич Ігор Васильович. Таким чином він третій списочник від області (крім нього Дмитро Соломчук та Олександр Салійчук), включений у перелік кандидатів у депутати від цієї політсили.

Ми зателефонували до керівника рівненської «Зе!Команди» Дмитра Соломчука. Він підтвердив, що така людина дійсно у списку та додав: «Я, Олександр Салійчук та Ігор Хомич – це люди, які з самого першого дня займаються «Зе!Командою».

За даними моніторингу електоральних настроїв українців, який проводила соціологічна група "Рейтинг" з 29 травня по 3 черевня 2019 року, партія "Слуга народу" входить до переліку партій, які, відповідно до опитування, долають 5% прохідний бар’єр симпатій виборців. "Слугу народу" поки що називають лідером рейтингу. 

Нагадаємо, вибори до парламенту пройдуть 21 липня, склад Ради формуватиметься як зі списків політичних партій, так і з депутатів-мажоритарників.



Читайте також по темі:

ЦВК зареєструвала Муляренка кандидатом в народні депутати

Другий пішов: очільник рівненської "Авто-Євро-Сили" іде в депутати

Двоє рівнян потрапили до списку партії "Опозиційна платформа – За життя"

На з’їзді "Самопомочі" затвердили передвиборчий список

Уродженка Рівного потрапила у список партії "Голос", мажоритарку на Поліссі спробує киянка

Уродженка Рівного увійшла в десятку партії "Європейська солідарність"

Керівник рівненської "ЗеКоманди" потрапив до списку "Слуги народу"

Ще одна мажоритарниця: начальниця медслужби УДА йде на вибори як самовисуванка

Двоє кандидатів від "Батьківщини" балотуватимуться по мажоритарці на Рівненщині