Двоє рівнян потрапили до списку партії "Опозиційна платформа – За життя"

19:15, 7 чер. 2019
 
Двоє рівнян потрапили до списку партії

Екс голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ увійшов до передвиборчого списку партії "Опозиційна платформа – За життя". Цю інформацію він підтвердив журналістам UA: Рівне.

Зі слів Василя Берташа, передвиборчий список затвердили учора в Києві на партійному з’їзді. Василь Берташ у ньому займає 64 позицію. Ще один кандидат від Рівненщини, – Михайло Бузинарський, – 75-тий у списку. Василю Берташу 58 років, родом він з Рокитнівського району. Має вищу освіту, за фахом інженер-будівельник. З 1998-го року працював у обласній державній адміністрації і був депутатом облради. З 2006-го року – народним депутатом від Партії регіонів. З 2010-го чотири роки був головою Рівненської державної адміністрації.

Михайлу Бузнарському 55 років, родом з Донецька, має юридичну освіту. Після 2004-го року керував приймальною Президента України на Рівненщині, потім – Територіальною інспекцією праці в області. Був членом Рівненської обласної організації партії "Наша Україна". Нині лідер обласного осередку партії "За життя".

За даними моніторингу електоральних настроїв українців, який проводила соціологічна група "Рейтинг" з 29 травня по 3 черевня 2019 року, партія "Опозиційна платформа" входить до переліку партій, які, відповідно до опитування, долають прохідний бар’єр симпатій виборців.