Ще одна мажоритарниця: начальниця медслужби УДА йде на вибори як самовисуванка

14:34, 10 чер. 2019
 
Ще одна мажоритарниця: начальниця медслужби УДА йде на вибори як самовисуванка

Начальниця медичної служби 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, жителька селища Зарічне Лариса Кирикович (на фото) піде на позачергові вибори до Верховний Ради по 155-му мажоритарному округу, який включає в себе Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський райони та місто Вараш (це друга жінка-мажоритарниця, яка збирається поборотись там за електоральні симпатії. Першою про такий намір заявила представниця партії "Голос", чинна народна депутатка, киянка Вікторія Войціцька).

Про це вона заявила сьогодні під час зустрічі з членами громадської організації "Об’єднання добровольців" на майдані Незалежності у Рівному.

Зі слів Лариси Кирикович, на вибори вона іде як самовисуванка, без підтримки жодної партії. Центральна виборча комісія як кандидатку її ще не зареєструвала.

 – Син пішов в травні 2014, чоловік влітку 2014, а я в грудні 2014-го року. Чотири роки. Я була як медик. Спочатку в підрозділі "Госпітальєри" півтора роки. Потім я очолила медпідрозділ 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, стала командиром медичного підрозділу. А в подальшому мене призначили начмедом 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, – прокоментувала начальниця медичної служби Української Добровольчої армії Лариса Кирикович.

Читайте також по темі: 

ЦВК зареєструвала Муляренка кандидатом в народні депутати

Другий пішов: очільник рівненської "Авто-Євро-Сили" іде в депутати

Двоє рівнян потрапили до списку партії "Опозиційна платформа – За життя"

На з’їзді "Самопомочі" затвердили передвиборчий список

Уродженка Рівного потрапила у список партії "Голос", мажоритарку на Поліссі спробує киянка

Уродженка Рівного увійшла в десятку партії "Європейська солідарність"

Керівник рівненської "ЗеКоманди" потрапив до списку "Слуги народу"