Уродженка Рівного увійшла в десятку партії "Європейська солідарність"

11:58, 9 чер. 2019
 
Уродженка Рівного увійшла в десятку партії

Про те, що уродженка Рівного, засновниця медбатальйону "Госпітальєри", а нині очільниця комунального підприємства "Госпітальєри Дніпра" Яна Зінкевич увійшла до першої десятки партії Петра Порошенка "Європейська солідарність". Яна народилась 2 липня 1995-го року у Рівному, закінчила НВК "Колегіум". Під час війни на сході врятувала життя десяткам поранених військових.

5 грудня 2015 року близько 4-ї ранку автомобіль медичного батальйону "Госпітальєри" на трасі Дніпро-Донецьк винесло з траси, внаслідок чого авто 7 разів перевернулося. У авто пасажиркою була Яна Зінкевич, вона отримала важкі травми. Тепер у неї – пожиттєва інвалідність, вона пересувається на візку. 

Інформації про інших кандидатів, що мають стосунок до Рівненщини, наразі немає. Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, нагадаємо, зареєструвався на вибори як самовисуванець і балотуватиметься на мажоритарному окрузі у місті Рівне. 

За даними моніторингу електоральних настроїв українців, який проводила соціологічна група "Рейтинг" з 29 травня по 3 черевня 2019 року, партія "Європейська солідарність" входить до переліку партій, які, відповідно до опитування, долають 5% прохідний бар’єр симпатій виборців.

Нагадаємо, вибори до парламенту пройдуть 21 липня, склад Ради формуватиметься як зі списків політичних партій, так і з депутатів-мажоритарників.

Читайте також по темі: Уродженка Рівного потрапила у список партії "Голос", мажоритарку на Поліссі спробує киянка

На з’їзді "Самопомочі" затвердили передвиборчий список

Двоє рівнян потрапили до списку партії "Опозиційна платформа – За життя"