На звільнення з-під варти Федорчука відреагував заступник глави Нацполіції (ФОТО)

22:18, 15 лют. 2019
 
На звільнення з-під варти Федорчука відреагував заступник глави Нацполіції (ФОТО)

Перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін відреагував на те, що суд обрав для затриманого у Рівному Андрія Федорчука запобіжний захід не тримання під вартою, а цілодобовий домашній арешт. Ось як він висловився про це на своїй персональній сторінці у Фейсбуці (текст подається без редагування):


"Сьогодні суддя Печерського суду обрала міру запобіжного заходу лідеру злочинного угруповання, діючого протягом багатьох років в Рівненській області, на прізвисько «Федор» за вимагання у громадянина Італії більше 100 тисяч долларів США - цілодобовий домашній арешт.

Після цього рішення потерпілий громадянин Італії вирішив не шукати екстриму й прийняв рішення покинути нашу країну, наші ж громадяни, які після затримання цього «пана» повірили правоохоронним органам України та почали звертатися до Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції з заявами про скоєння відносно них злочинів, залишаються на місці, а цей покидьок, знаходячись у себе дома буде і далі «рулити».

Мій підлеглий співробітник поліції, який протягом декількох місяців документував злочинну діяльність «Федора», повідомляючи про це рішення суду, згарячу сказав, що руки опускаються, бо «бабло перемагає зло».

Я йому відповів, що, на жаль, цей суддя - не єдиний в країні, а ми все рівно, будемо робити все, щоб злочинці сиділи за ґратами. Ні сьогодні так завтра, але й цей покидьок буде за ґратами",– написав заступник голови Нацполіції Аброськін (фото до матеріалу із його сторінки).

 

Як ми повідомляли раніше, Андрій Федорчук після судового засідання у коментарі Суспільному заявив, що кримінального авторитета із нього зробили ЗМІ. 

Читайте також по темі: 

Затримання у центрі Рівного: що відомо Суспільному (ФОТО, ВІДЕО)

"Про злочинні дії банди "Федора" можна знімати голлівудський блокбастер", – Аброськін про затримання у Рівному 

"Банда Федора": із чим пов’язують діяльність злочинного угрупування у Рівному (ВІДЕО)