Затримання у центрі Рівного: що відомо Суспільному (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

17:36, 13 лют. 2019
 
Затримання у центрі Рівного: що відомо Суспільному (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

На вулиці 16 Липня затримання, зупинили дві автівки.

Один чоловік в наручниках.

На місці працюють правоохоронці та слідчі нашим журналістам вони коментувати відмовились.

Рух регулюють патрульні.

Деталі згодом.

18:46

На вулиці 16 Липня сьогодні орієнтовно о 17-й годині правоохоронці затримали чоловіка.

Коли наші журналісти прибули на місце події, там працювали свідчі. Пояснили, що тут відбуваються слідчі дії. Розповідати деталі затримання відмовилися. Як уже згодом на місці події повідомив керівник відділу комунікації Нацполіції в області Антон Крук, це була спланована правоохоронцями операція, в якій взяли участь працівники Департаменту стратегічних розслідувань МВС та ГУНП Рівненщини.

Одначасно відбулося затримання на перехресті вулиць Степана Бандери та Чорновола. Як розповів нам керівник відділу комунікації Нацполіції в області Антон Крук, ці два затримання пов’язані між собою. На місці правохоронці вилучили долари США, скільки – не повідомляють.

На фото Антон Крук 

– Те, що біля Фазера відбулося і на Степана Бандери – це одне й те ж саме. Відповідно там виконавець, тут - замовник. Більш детальну інформацію надамо пізніше, бо проводяться слідчі дії.

– Це вимагання хабаря? (Жуналістка)

– Ні, це не вимагання хабаря. Всю детальнішу інформацію по цьому провадженню і по цим діям озвучить департамент комунікації. Це була спланована операція.

За інформацією з джерел в Національній поліції, яку у прес-службі офіційно підтвердити нам не змогли, Андрій Федорчук займався колекторським бізнесом.

За даними аналітичноїї системи Youcontrol, Андрій Федорчук є власником ряду фірм, зокрема ТОВ «Еталон-Фаб», ТОВ «Приват Євробуд» та ТОВ «А.М.В. Груп», основні види діяльності яких – купівля та продаж нерухомості. Крім того, Федорчук зазначений власником і керівником ТОВ «Корецький щебеневий завод» та екс-керівником ГО «Спортивний клуб Спарта». Крім того, дійсним або колишнім власником чи керівником Андрій Федорчук зазначений ще у ряду активних та неактивних підприємств.

Читайте також: "Про злочинні дії банди "Федора" можна знімати голлівудський блокбастер", – Аброськін про затримання у Рівному