Другий день журналістам не вдається дізнатись результат засідання у справі

18:43, 1 лют. 2019
 
Другий день журналістам не вдається дізнатись результат засідання у справі

Сьогодні нам не вдалося дізнатися про підсумки судового засідання, на якому досліджували майно, вилучене 24 січня під час обшуку в будинку керівника державної судової адміністрації області Віктора Вдовиченка.

Зокрема, на фото вогнегасник, холодильник та стілець, вилучені під час обшуку з інвентарними номерами Національного банку.

Фотографії нам надали джерела в СБУ

Ми очікували, що рішення суду озвучить суддя-спікер Рівненського міського суду Олена Першко. Але вона пояснила, що суддя Володимир Доля протягом дня не надав їй відповідну ухвалу.

Нагадаємо, учора прийняте рішення суддя Доля нашим журналістам не повідомив, порадивши чекати його на появу у реєстрі. Сьогодні журналісти UA: Рівне зустріли Віктора Вдовиченка у приміщенні суду. Жодних коментарів щодо учорашнього судового засідання він не надав.

Зазначимо, що обшуки в будинку Віктора Вдовиченка відбулися у рамках кримінального провадження, порушеного у справі про розкрадання бюджетних коштів та майна, виділених для забезпечення роботи місцевих судів керівництвом судової адміністарції області. Їх проводили 24 січня працівники СБУ. Аналогічні обшуки провели того ж дня на підприємствах дружини Вдовиченка, а також на його робочому місці. Наступного дня Віктор Вдовиченко повідомляв журналістам UA: Рівне, що слідчі під час обшуку допустили порушення і він навіть заявив про викрадення коштів на лінію 102. Скільки грошей винесли із будинку, запевняє, він не знав.

Читайте також по темі: Майно, вилучене у Віктора Вдовиченка, суд досліджував без журналістів 

У помешканні начальника теруправління судової адміністрації в Рівненській області провели обшук 

Начальник судової адміністрації Вдовиченко не знає, скільки коштів у нього вилучили та заявляє про крадіжку (ІНТЕРВ’Ю) 

 

На головному фото Віктор Вдовиченко