Наступного тижня Суспільне Рівне вирушає на пошуки кореспондентів — реєструйтеся на зустріч у своїй громаді

Наступного тижня Суспільне Рівне вирушає на пошуки кореспондентів — реєструйтеся на зустріч у своїй громаді

10 жов. 2023

Із 18 до 21 жовтня Суспільне Рівне відвідає 6 територіальних громад — Гощанську, Костопільську, Дубенську, Сарненську, Вараську та Острозьку. У кожній з них команда Суспільного запрошує за зустріч усіх, хто вболіває за свою громаду. Реєструйтеся на безкоштовне навчання мультимедійної журналістики та приходьте:

  • 18 жовтня  — у Гощі та Костополі

12:00 — у Гощанській центральній бібліотеці (вул. Соборна, 11);

17:00 — у Костопільській міській бібліотеці (вул. Руданського, 4);

  • 19 жовтня у Вараші та Сарнах

12:00 — у Вараській міській бібліотеці (вул. Будівельників, 25);

17:00 — у Сарненському історико-етнографічному музеї (вул. Просвіти, 20);

  • 20 жовтня  — у Дубні

13:00 — у тронній залі Дубенського замку (вул. Замкова, 7а);

  • 21 жовтня — в Острозі

12:00 — у Національному університеті «Острозька академія» (вул. Семінарська, 2)

Читайте також: «Навчимо мультимедійній журналістиці і дамо обладнання для якісної роботи», — шеф-редактор Суспільне Рівне про пошук кореспондентів у громадах

Якщо вам 18 і більше років, ви цікавитеся життям своєї громади та готові розповідати про нього — Реєструйтеся на безкоштовне навчання та ставайте журналістом Суспільного у своїй громаді. Підтвердження участі у програмі навчань учасники отримають електронним листом після завершення відбору.

Навчання охопить такі теми:

  • пошук інформації та джерела, стандарти журналістики;
  • розробка теми та підготовка до зйомки;
  • зйомка та монтаж, мобільна журналістика;
  • сторітелінг.

Найкращі випускники навчань отримають роботу в команді Суспільного й необхідну для цього техніку. Гіперлокальні кореспонденти залишаються у своїх громадах, співпрацюючи та взаємодіючи з редакцією Суспільне Рівне. 

Пілотний проєкт з розбудови гіперлокальної мережі Суспільного було успішно втілено у Сумській, Чернігівській та Харківській областях. Ось відгуки від гіперлокальних кореспондентів, які працюють у своїх громадах: 

Реєструйтеся на участь у проєкті за посиланням

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: