Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив» — рік в ефірі

Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив» — рік в ефірі

22 сер. 2023

Всеукраїнський проєкт «Суспільне. Спротив», виходить на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, включно із Суспільне Крим, та на супутниковому каналі Суспільне Новини щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00.

Читайте також: «Суспільне. Спротив» на ютубі — де дивитись 

Ранковий ефір координує команда Суспільне Рівне. Старт відбувся минулого року на День Незалежності. Тоді рівняни працювали над денним слотом, а з грудня минулого року — готують ранковий блок. Ведучі студії проєкту — Роман Свирида, Анастасія Бачук, Іванна Власюк щобудня, у співпраці з колегами, інформують про найважливіше, спілкуються з експертами та кореспондентами з регіонів. Щогодинні інформаційні випуски почергово ведуть журналісти Тетяна Климчук та Юрій Чорнобривець.

Роман Свирида

Читайте також: Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив»: Роман Свирида, Анастасія Бачук, Іванна Власюк

«Цей проєкт — відображення того, що відбувається в нашій країні зараз. Цінно, що в ефірі є можливість висловитись зовсім різним, іноді дуже несподіваним людям з різними поглядами», — говорить незмінний ведучий ранкового слоту Роман Свирида.

Анастасія Бачук

Читайте також: Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив»: Тетяна Климчук, Юрій Чорнобривець

«За цей рік робота нашої команди новин стала злагодженішою. Щодня інформувати про ситуацію на території всієї України доволі непросто, але робота наших регіональних кореспондентів, які працюють попри загрози, аби розказувати та показувати про наслідки російської агресії, додає натхнення. За рік, що минув, ми усі усвідомили, що наша робота приносить користь, і сподіваюсь, що хоч трішки ми мотивуємо нашого глядача споживати якісні новини, без прикрас та гри на емоціях», — каже ведуча новин проєкту Тетяна Климчук.

До слова, Роман Свирида та Тетяна Климчук, — журналістське подружжя.

«Завжди хочеться більшого і кращого. Ми стаємо досвідченішими. Згадується хвилювання минулого року, адже жодна людина з нашої команди раніше нічого подібного не робила. З локального ефіру в один момент ми перемкнулися на загальноукраїнський. Обговорюємо складні, а інколи і важкі теми, які потрібно простою зрозумілою мовою донести до глядача. Пишаюся нашою командою, яка перевершила мої очікування», — ділиться продюсер з виробництва Суспільне Рівне Сергій Татаренко.

Іванна Власюк

Разом з ведучими у кадрі працюють сурдоперекладачки Ольга Крот, Ольга Дудка і Любов Глух, а за кадром — щодня кипить напружена робота великої команди Суспільне Рівне: менеджменту, редакторів, режисерів, інженерів, кореспондентів, операторів, візажистки, монтажерів.

Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим.

Юрій Чорнобривець

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00. 

Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення,  і на ютуб-каналах Суспільне Рівне, Суспільне Ужгород та Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: