Суд вирішив не проводити слідчий експеримент по смертельній ДТП на Севастопольській (ФОТО)

17:20, 11 лют. 2019
 
Суд вирішив не проводити слідчий експеримент по смертельній ДТП на Севастопольській (ФОТО)

Щойно про своє рішення оголосив слідчий суддя Рівненського міського суду Сергій Наумов (на головному фото – рідні та небайдужі, які підтримують сторону потерпілих).


Нагадаємо, минулого тижня адвокати Василя Самчука, який у листопаді на вулиці Севастопольській у Рівному збив на бусі двох підлітків, і в якого в крові виявили 2,75 проміле алкоголю – оскаржили дії слідчого.

Слідчий раніше відмовив у проведенні слідчого експерименту, взявши до уваги той факт, що підозрюваний не пам’ятає обставини ДТП.

– На даний час підозрюваний Самчук згадав деякі обставини ДТП і готовий відтворити на місці вчинення ДТП, – говорив на попередньому засідання захисних підозрюваного Сергій Захожий.

Слідчий Нацполіції Іван Тумак на це у суді відповідав:

– Згідно скарги невідомо, які параметри може повідомити підозрюваний Самчук під час проведення слідчого експерименту. А просто зазначено "згадав деякі обставини". Це він згадав, скільки випив, чи який алкоголь вживав? Я вам скажу більше, що підозрюваний, даючи покази, повідомив, що останнє, що він пам’ятає, як стояв біля "Озерянки". В нас є зафіксовано відеозапис його подальшої поведінки після наїзду, – казав поліцейський.

Нагадаємо, 16-річна Діана Петрук загинула в ДТП на Севастопольський 2 листопада 2018-го року. Її ровесник Влад Тарар був важко травмований, наразі він на лікуванні у Польщі. Сам підозрюваний - під вартою.