За кермом автомобіля, який насмерть збив пішохода, був п’яний голова ОТГ

17:32, 16 сер. 2019
 
За кермом автомобіля, який насмерть збив пішохода, був п’яний голова ОТГ

За кермом автомобіля "Форд", який ввечері 14-го серпня у селі Острожець Млинівського району на смерть збив двадцятирічного пішохода, був голова Ярославицької об’єднаної територіальної громади Леонід Прудніков. Про це Суспільному стало відомо із власних джерел у правоохоронних органах.

Нагадаємо, вчора пресофіцерка головного управління Національної поліції Марія Юстицька повідомила, що водій Форда, згідно з результатами медичного освідування, був напідпитку. Алкотестер показав 1,92 проміле. Одразу після ДТП поліцейські затримали чоловіка та відкрили за фактом події кримінальне провадження.

Сьогодні журналісти Суспільного з’ясували, що Леоніда Пруднікова відпустили додому, оскільки прокуратура не погодила рішення про оголошення йому підозри. За коментарями ми звернулися до прессекретарки прокуратури області Світлани Осіпчук та самого Леоніда Пруднікова. За номером телефону останнього ніхто не відповідав. Речниця прокуратури Світлана Осіпчук пояснила, що питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу буде вирішуватися після призначених судових експертиз та за наявності достатніх доказів.