ДТП у Млинівському та Радивилівському районах: є загиблий (ФОТО)

11:00, 15 сер. 2019
 
ДТП у Млинівському та Радивилівському районах: є загиблий (ФОТО)

Учора, 14 серпня, у Млинівському та Радивилівському районах стались ДТП. Про це повідомила пресофіцерка поліції області Марія Юстицька.

Близько 22 години у селі Острожець Млинівського району водій автомобіля «Ford S-Max», 40-річний місцевий житель, на вулиці Центральна збив пішохода на проїзній частині. Унаслідок ДТП 20-річний житель села Острожець помер на місці пригоди.

Водій відповідно до медичного освідування перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,92 проміле. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Автомобіль «Ford» вилучений та поміщений на територію Млинівського відділення поліції.

Ще одна ДТП сталася на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Гусари. Водій автомобіля «Renault Trafic», 34-річний житель Львова, не врахував стан дорожнього покриття, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

У салоні також перебували троє пасажирів: 45-річний житель Львівщини, 58-річний громадянин Греції та 28-річний мешканець Львова. Останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та політравми. Чоловіка госпіталізували у травматологічне відділення Радивилівської лікарні.

Водій відповідно до медичного освідування був тверезий. 

За цим фактом триває досудове розслідування, – додала Марія Юстицька.