У Рівному 46-річному приватному підприємцю підпалили будинок

12:17, 10 чер. 2019
 
У Рівному 46-річному приватному підприємцю підпалили будинок

У двір приватного підприємця зайшов невідомий та підпалив вхідні двері. Зараз його розшукують правоохоронці. Повідомлення про займання будинку по вулиці Калнишевського обласного центру рятувальники отримали близько другої ночі.

Як повідомив речник Служби порятунку області Дмитро Мельник, пожежа виникла на першому поверсі. До гасіння було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та десять вогнеборців.

Житловий будинок належить 46-річному рівнянину, про це повідомила пресофіцерка поліції області Марія Юстицька. З її слів, підпал був умисний. На місці правоохоронці виявили рештки із паливно-мастильних матеріалів. З журналістами, які прибули до будинку зранку, власник спілкуватися відмовився та погрожував журналістам Суспільного побити камеру і порізати колеса в авто.

На фото сусідка Юлія Яковишина розповідає про мешканців:

Там живе пару сімей, декілька родин. В них дівчинка неповнолітня є. Там живуть власники кафе.

Пресофіцерка поліції області Марія Юстицька (на фото) прокоментувала ситуацію:

Родина потерпілого, як і він сам, в той час спали у кімнаті на верхньому поверсі двоповерхової будівлі. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Вогнем пошкоджено вхідні двері, покрівлю та підлогу тераси, вікно першого поверху і карниз. Із місця події поліцейські вилучили пожежне сміття та залишки пластикової пляшки із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів. За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.