Одну гривню моральної компенсації вимагає в суді батько збитого підлітка Влада Тарара

18:13, 15 тра. 2019
 
Одну гривню моральної компенсації вимагає в суді батько збитого підлітка Влада Тарара

Одну гривню моральної компенсації від Василя Самчука вимагає у суді Олександр Тарар. Він – батько Влада Тарара (на головному фото), якого разом з однокласницею Діаною Петрук збив Василь Самчук, керуючи автівкою в стані алкогольного сп’яніння.

15 травня по справі мало відбутися підготовче судове засідання, на яке прийшли дві родини потерпілих школярів, а також три адвокати Василя Самчука, які спілкуватися з журналістами відмовилися.

На фото батько Влада Тарара Олексадр Тарар

Моральна шкода буде 1 гривня. Бо я і моя дружина рахуємо, що він не вартує більшого, щоб з них стягувати. З цих людей не можна, бо ці гроші йдуть на смерть, не на здоров’я. Я цілком покладаюсь на рішення суду і на Бога, а цивільний позов буде заявлений моїм адвокатом на всю суму лікування.

В якому зараз стані Влад? (запитує журналістка)

– Стан практично не змінився, не ходить, не говорить, тільки набираємо вагу. Заключення невролога з Кракова – є перспектива на одужання, – розповідає батько Влада Тарара Олександр Тарар.

На фото бабуся загиблої Діани Петрук Світлана Петрук

Хай вони будуть всі здорові їхні родичі. Ми нічого проти них не маємо. Але хай він буде заслужено покараний. Скільки йому судилося дати за це вбивство – хай скільки і дадуть. Її немає, а однокласник її у важкому стані, невідомо, що з ним буде. Той водій, що зробив це, каже нам, що нічого не пам’ятає. Це в якому стані треба бути, можете уявити, – каже бабуся загиблої Діани Петрук Світлана Петрук.

Судове засідання відклали на 16 травня через зайнятість судді Наталії Діонісьєвої. Нагадаємо, Василь Самчук з Обарова 2-го листопада минулого року збив на смерть 16-річну дівчину. Це сталося увечері на вулиці Севастопольській у Рівному.

Фото з місця ДТП

На фото водій Василь Самчук

Мікроавтобус, за кермом якого був Василь Самчук, наїхав на двох учнів обласного ліцею. Діана Петрук від отриманих травм загинула на місці, а її однокласника Владислава Тарара госпіталізували до лікарні, зараз юнак перебуває на реабілітації в Польщі. Під час освідування водія алкотестер показав 2,75 проміле алкоголю, що майже в 14 разів перевищує норму. Наразі Василь Самчук знаходиться в слідчому ізоляторі. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.