Вбиральні у школі Степангорода – тепер із перестінками

9:53, 16 бер. 2019
 
Вбиральні у школі Степангорода – тепер із перестінками

На фото зліва – як виглядала вбиральня у новозбудованому шкільному корпусі Степангородської школи у Володимирецькому районі. Справа – вбиральня уже з перестінками.

Нагадаємо, місяць тому Суспільне висвітлювало ситуацію зі старою та новою школами у цьому селі. Батьки тоді зазначили, що не пускають у новий корпус дітей тому, що бояться зупинення будівництва решти закладу, а також висловили претензії щодо якості виконання будівництва. Однією із претензій була якраз таки відсутність перегородок між унітазами у вбиральнях.


- Це ж виходить розбещення, бо старший клас покаже своє інтимне діло першокласнику. То що, вже будуть тут і розбещенням займатись?!, емоційно коментувала тоді одна із мам.

Ми показали цей коментар та фото з туалету першому заступнику голови ОДА Віталію Ундіру. Він погодився, що так бути не повинно і пообіцяв вказати на це виконавцю. Генпідрядником, нагадаємо, є «Стиль-декор», тоді їхню позицію з цього приводу дізнатись нам так і не вдалось.

- Тепер перегородки зроблені у туалетах на всіх трьох поверхах за кошти фірми. Але батьки в школу все одно не пускають,сказав Віталій Ундір під час зустрічі журналісту Суспільного.

- Так, перегородки дійсно поставили. А не пускаєм дітей в нову школу, бо всі батьки хочуть, щоб школу добудували повністю,повідомила нам телефоном активістка із села Степангород Любов Міхеєва.

Більше про ультимативну історію у селі ви можете прочитати ТУТ