Гроші на ремонт траси Рівне-Луцьк виділять з держбюджету - Гройсман

18:32, 1 бер. 2019
 
Гроші на ремонт траси Рівне-Луцьк виділять з держбюджету - Гройсман

Трасу, яка сполучає Рівне та Луцьк, відремонтують за кошти державного бюджету. Про це сказав сьогодні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи на Рівненщині. За його словами, цього року область отримає 65 мільйонів гривень на ремонт цієї та ще кількох доріг.

- Наша стратегія полягає у тому, щоб об’єднати всі обласні центри гарними дорогами. Це за п’ять років,- зазначив Володимир Гройсман. - І у рамках цієї стратегії "Рівне-Луцьк" буде будуватися і ми її завершимо. Що стосується інших доріг, то тут обласна адмінстрація має визначатися з першочерговістю.

Нагадаємо, що ділянку дороги від "луцького кільця" у напрямку с. Карпилівка восени минулого року розпочала ремонтувати білоруська фірма "Дорожньо-Будівельний трест № 4 м. Брест". 31 грудня вони призупинили роботи через погодні умови. Згідно договору, вони мають відремонтувати ділянку протяжністю у 6, 5 км. За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг області Миколи Козачка, з 7 лютого на протилежні стороні дороги, яку ремонтують білоруси, працівники Рівненської ДЕД почали "латати" ями. 

На фото Володимир Гройсман