Тимчасові зміни у роботі закладів освіти (11.10.2022)

11 жов. 10:17


Через вчорашній та сьогоднішній масовані ракетні обстріли України російською федерацією багато областей нашої держави перейшли до особливої форми роботи, - змін зазнали графіки роботи різних установ, - щодо Рівненщини, то це заклади освіти, які тимчасово перейдуть до дистанційної форми навчання, зокрема про це вчора повідомив мер міста Рівне Олександр Третяк: спочатку було оголошено про те, що віддалено потрібно буде навчатися вчора та сьогодні, але згодом рішення про переведення на дистанційну форму навчання було розширено терміном до кінця цього тижня і поширилося на всю нашу область. 

Тож яким чином відбуватиметься навчання в закладах освіти цього тижня? Чи буде ще впроваджено додаткових заходів задля безпеки їхньої роботи, якщо так - то яких саме? А ще, якою наразі є забезпеченість укриттями закладів освіти на Рівненщині? Та що може вплинути на скасування або продовження дистанційної форми навчання в нашій області? 

Про все це розмовлятимемо з гостею студії, якою сьогодні є: 

Марина Пашковська - заступниця директора Департаменту освіти і науки Рівненської обласної військової адміністрації, начальниця Управління загальної середньої, позашкільної, спеціальної освіти.

Інші випуски
Більше відео