Готовність до навчального року у закладах вищої освіти (1.09.2022)

1 вер. 10:50


У закладах вищої освіти продовжується вступна кампанія. Додатково в університетах області відкрили 21 освітню програму, а це нові спеціальності. Окрім того, цьогоріч розширилася і мережа закладів вищої та фахової передвищої освіти Рівненщини. До наявних 36 закладів додалися 2 релоковані, а саме Луганський державний медичний університет та Харківський інститут медицини та біомедичних наук. Загальна кількість студентів налічує понад 29 тисяч осіб, понад 18 тисяч – у закладах вищої освіти, понад 10 тисяч - у закладах фахової передвищої освіти. Про це розповів начальник Рівненської Обласної військової адміністрації Віталій Коваль. 

 

Тож, яким є стан готовності закладів вищої освіти до навчального процесу? Як розпочинається і як відбуватиметься навчання та у якій формі: очній, дистанційній чи змішаній? На основі яких чинників буде запроваджено форму навчання в тому чи іншому навчальному закладі? А також, якою є ситуація, щодо забезпечення проживання студентів у гуртожитках? 

 

Про все це та інше розмовлятимемо з гостею студії, якою сьогодні є: 

Майя Андрєєва — начальниця відділу професійної та вищої освіти департаменту освіти і науки Обласної військової адміністрації

Інші випуски
Більше відео