Марафон. Наша безпека || "Тема дня"

18 лют. 14:44


Цієї зими без пояснень Росія стягнула війська і військову техніку до українського кордону, після чого світові ЗМІ заявили про можливість військового вторгнення РФ в нашу країну. Серед можливих дат початку війни британське видавництво The Sun назвало 16 лютого. Президент Володимир Зеленський закликав українців не панікувати і оголосив цю дату Днем єднання України.

В рамках марафону Суспільного “Наша безпека." будемо говорити про гібридну війну, інформаційні "вкиди", фейки та маніпуляції, реакцію на очевидні і вдавані загрози всередині країни і зовнішні рефлексії. А ще про те, якою є нинішня позиція України на геополітичній карті світу та які уроки має винести держава та громадяни? Чому днем єднання для українців має бути кожен день в умовах очевидної агресії Росії, аби гуртуватися та бути готовим до захисту держави.

Гості студії: Віталій Лебедюк, к.н.держ.упр., декан факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету "Острозька академія", Микола Романов, доктор юридичних наук, доцент, полковник у відставці На телефонному зв’язку: Петро Кралюк, доктор філософії, професор, голова Вченої ради Національного університету "Острозька академія", Тарас Жовтенко, експерт із проблем національної безпеки.

Інші випуски
Більше відео