Підготовка пожежників - добровольців || "Тема дня"

15 лют. 17:22


Рятувальники ДСНС Рівненщини взяли участь у Всеукраїнському підписанні Меморандумів про співпрацю із Радою ветеранів України при Міністерстві у справах ветеранів та громадськими організаціями, адже 10 лютого відбулося Всеукраїнське підписання Меморандумів про співпрацю між Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Радою ветеранів України при Міністерстві у справах ветеранів, а також громадськими ветеранськими організаціями. В онлайн-режимі взяли участь і рятувальники ДСНС Рівненщини. Про це повідомляється на офіційній фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС у Рівненській області. 

І вже цього понеділка відбулися перші заплановані навчання для пожежників-добровольців.  

  Яка мета цієї співпраці, і яку користь несе для населення? Чи можна говорити про її особливу актуальність наразі? Хто може взяти участь у навчанні? Яку кількість часу заплановано відвести для нього?  

Спікери: 

Ольга Зимоглядова — представниця з забезпечення комунікації між Державною службою  з надзвичайних ситуацій України в Рівненській області та комунальним закладом “Будинок ветеранів”.  

Роман Пелех — начальник навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Рівненській

Інші випуски
Більше відео