Легка атлетика на Рівненщині || "Чемпіони"

14 лют. 13:14


В цьому році на обласну федерацію легкої атлетики було виділено з обласного б"юджета 100 тисяч гривень, і з субвенцій міського бюджету на область - ще 300 тисяч гривень, - про це розповів нашим журналістам у телефонній розмові начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної адміністрації Віталій Ліпський. Ще легку атлетику на Рівненщині мають можливість фінансувати з коштів виділених на Олімпійські види спорту, - тож рівень фінансування може й збільшитися, - додав Віталій Ліпський.  

Фокус: Який стан спортивної галузі "легка атлетика" в нашій області? Якими є проблеми та як їх можливо вирішити? Що потрібно для успішного виступу наших спортсменів на найближчих Олімпійських іграх?  

Спікери:  

Олег Машенєнков — голова Рівненської обласної федерації легкої атлетики. 

Віталій Ліпський (телефоном) — начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної адміністрації. 

Ярослав Нечипорець — заслужений тренер України; заслужений працівник фізичної культури і спорту; тренер спортсменів-призерів Олімпійських ігор. 

Людмила Кащєй - срібна призерка Чемпіоната Європи у складі збірної команди України; учасниця перших Олімпійських ігор 1996 року у складі збірної України; майстер спорту міжнародного класу

Інші випуски
Більше відео