Новий фільм розслідувачів Суспільного || "Дослівно"

28 гру. 13:07


«Поки Бог не бачить» - таку назву має фільм журналістів-розслідувачів Суспільного, прем’єра якого відбулася у неділю 26 грудня, на телеканалі «UA: Перший» та каналі You Tube у всемережжі. Цей фільм став продовженням попереднього розслідування про життя нарко- та алкозалежних людей у реабілітаційних центрах України, які працюють, начебто, під патронатом релігійних організацій.

Після першого фільму “Бити. Молитися. Тримати” до журналістів звернулася мама одного з колишніх підопічних такого центру і розповіла власну історію, яка стала головним сюжетом розслідування. Як і де тривали знімання фільму, з якими спротивом зустрілися журналісти і чому правоохоронні органи активізували розслідування після запиту журналістів?

Про все говоримо з шеф-редакторкою творчого об’єднання розслідувань Інною Білецькою. На зв’язку зі студією будуть Юрій Лазаревич, голова благодійної організації “Мережа 100 відсотків життя Рівне” та Ігор Драганчук, лікар-нарколог, завідувач наркологічного відділення “Рівненського обласного центру психічного здоров’я населення”.

Інші випуски
Більше відео