Яка якість питної води на Рівненщині || "Дослівно"

30 лис. 13:43


Не відповідала вимогам державних санітарних норм і правил, кожна третя проба питної води, досліджена у лабораторії Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. Це було виявлено при здійсненні цьогорічних заходів державного нагляду (контролю) об’єктів водопостачання, закладів освіти та охорони здоров’я, де і проводився лабораторний контроль за показниками якості та безпечності питної води із джерел централізованого та децентралізованого водопостачання. Про це повідомила Олена Аранчій - начальниця відділу безпеки середовища життєдіяльності Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства головного Управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. 

 Які невідповідності до вимог державних санітарних норм і правил, щодо якості питної води було виявлено? Як впливають ці відхилення критеріїв по якості води на людину? Як покращити якість води? 

Про це говоримо з гостею студії, якою є: 

Олена Аранчій - начальниця відділу безпеки середовища життєдіяльності Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства головного Управління Держпродспоживслужби в Рівненській області

Інші випуски
Більше відео