Грип, ГРВІ, COVID-19 і вакцинація || "Тема дня"

28 вер. 17:31


Пандемія COVID-19 не скасувала сезонні хвороби:  грип та ГРВІ, і з  початком перших осінніх  холодів в області  спостерігається збільшення захворювань на гострі респіраторні вірусні інфекції. Тому в  Центрі громадського здоров’я прогнозують, що рівень показника хворих на грип  може сягнути піку у жовтні-листопаді. 

Про доступні вакцини в Україні, та про те чи потрібен інтервал між щепленнями проти грипу та коронавірусу ? Чи можна не вакцинуватися проти COVID-19, якщо вже зробив щеплення проти грипу? Які штами грипу цього сезону ймовірно циркулюватимуть в Україні?  Які вакцини будуть доступними в Україні та коли вони з’являться в аптеках? Про все це говоримо сьогодні в програмі з гостем студії- це  Віктор Мороз, завідувач відділу епіднагляду та профілактики епідеміологічних захворювань Рівненського обласного лабораторного центру.

На зв’язку зі студією будуть: Олена Нефедьєва, заступниця генерального директора ТДВ “Рівнефармація” та Людмила Країнська, лікарка- інфекціоністка  "Обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики”

Інші випуски
Більше відео