Сім грантових проєктів в Острозі || "Дослівно"

2 сер. 13:04


В Острозі буде реалізовано сім грантових проєктів. Два проєкти «Інклюзивна виставка архітектурної спадщини Волині» та «Інклюзивні сайти історико-культурних заповідників Рівненщини WCAG 2.1» отримали підтримку Українського культурного фонду. Ще п’ять проєктів будуть реалізовані у межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (USAID КЕУ) та Державного агентства розвитку туризму. Ось ці проєкти: «Єврейська культурна спадщина Рівненщини», «Інтерактивний маршрут замками князів Острозьких», «Волинські барбакани», про які ми говорили минулого тижня, «Експозиція Острозька іконописна майстерня» та «Острозька академія: 445 років історії вищої освіти в Україні», про який ми сьогодні поговоримо детальніше. 

 

  Коли саме розпочнеться реалізація проєктів? Що передбачає проєкт «Острозька академія: 445 років історії вищої освіти в Україні»? Яка його мета? Коли планується завершити? 

 

Про все це говоримо з Анастасією Хеленюк, директоркою музею історії Острозької академії, кандидаткою історичних наук, керівницею проєкту " Острозька академія: 445 років історії вищої освіти в Україні".

Інші випуски
Більше відео