Нова хвиля та обмеження || "Тема дня"

23 бер. 17:21


Відсьогодні, 23 березня Рівненська область перебуває  у "помаранчевій" зоні адаптивного карантину.  За минулу добу від ускладнень, спричинених коронавірусом, в області померло тринадцятеро людей. Це рекордний показник за весь рік, який  збігся із загальнонаціональним  сумним рекордом зі смертності – 333 випадки. Найбільше в області виявлено нових випадків інфікування у Рівненському районі 271, у Рівному -157.  За інформацією медиків, кількість хворих з важким перебігом недуги у «ковідних» лікарнях області щодня збільшується.

Сьогодні відбулося засідання обласної комісії  ТЕБ та НС, яка вирішила діяти на випередження і перевести школярів на дистанційне навчання.

У яких районах області рекомендують посилити протиепідемічні заходи? Яка ситуація із забезпеченням киснем? Чи планують цього тижня відкривати в області спеціалізовані відділення у лікарнях другої хвилі?  Та як буде організовано навчання в школах? Про все говоримо сьогодні з гостем студії головним санітарним лікарем області Романом Сафоновим

Інші випуски
Більше відео