Безпека на територіях шкіл || "Тема дня"

5 бер. 19:43


Бойову гранату виявили на території 14-ї школи. Про це повідомили у нацполіції області. Інцидент стався у четвер, 4 березня. Про те, що на території навчального закладу виявили підозрілий предмет схожий на гранату, директор повідомив поліцію о 15:20. Боєприпас знаходився поблизу паркану школи. Гранату слідчі вилучили та скерують на експертизу, де намагатимуться встановити походження.

Що про інцидент говорять правоохоронні органи? Які вимоги щодо безпеки діють на території навчальних закладів? Чи усі школи забезпечені відеоспостереженням? Хто відповідальний за безпеку на території навчальних закладів області?

Про це сьогодні у студії говоримо із: Всеволод Мацевич – головний спеціаліст міського управління освіти. Святослав Сидорук – начальник управління державної служби якості освіти у Рівненській області. Телефоном: Володимир Петринчук (097-8909759) – головний спеціаліст обласного управління освіти. Юрій Демчук – директор ЗОШ 14. Марія Юстицька – перчиця ГУНП на Рівненщині. Олександр Третяк – міський голова Рівного

Інші випуски
Більше відео