Благодійний марафон «З вірою в майбутнє» — на платформах Суспільне Рівне

Благодійний марафон «З вірою в майбутнє» — на платформах Суспільне Рівне

14 тра. 2024

Команда Суспільне Рівне багато років інформаційно підтримує Благодійний марафон «З вірою в майбутнє змінюємо світ», започаткований Рівненським міським Палацом дітей та молоді у 1996 році.

Метою заходу є психологічна і матеріальна підтримка талановитих випускників профільних шкіл Палацу, допомога дітям з особливими потребами та соціально незахищеним підліткам, вимушено переселеним дітям, важкохворим онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні, а також допомога Збройним силам України.

Організатори і учасники марафону в ефірі Українського Радіо Рівного розповіли про особливості організації події в умовах повномасштабного вторгнення російських військ в Україну та програму благодійних заходів. Історії учасників, та найцікавіші творчі прояви юнацьких колективів — на цифрових платформах Суспільне Рівне.

«Українське Радіо Рівне підтримує важливі соціальні ініціативи, спрямовані на допомогу тим, хто цього потребує. Ми раді долучитися до Благодійного марафону, який стартує 16 травня під гаслом “Україна — Рівне — ПДМ. Нам тут жити!”. У сучасних реаліях неабияк важливо підтримувати творчо-обдаровану молодь. А також,  вразливі категорії підлітків, онкохворих дітей та тих, хто боронить нашу державу.  Нашою співпрацею ми маємо на меті об’єднати громаду навколо ідеї допомоги та підтримки. Українське Радіо завжди було і залишається голосом тих, хто змінює світ на краще», — каже редакторка Українського Радіо Рівне Ірина Данильчук.

Читайте також: Суспільне Рівне – у списку рекомендованих за результатами незалежної експертної оцінки Інституту Масової Інформації та Детектора медіа

З 16 до 26 травня в Палаці дітей та молоді та на різних міських локаціях Рівного відбуватимуться перформанси, флешмоби,  концерти, вистави, майстер-класи, виставки, аукціони, влаштовані творчими колективами на підтримку дітей-учасників Марафону, дітей-пацієнтів онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні, а також на збір коштів для 56 батальйону 104 окремої бригади Рівненської територіальної оборони.

Учасники ХХІХ традиційого Благодійного марафону «З вірою в майбутнє змінюємо Світ» — це молоді лідери, які надихають молодь змінювати світ на краще. 

Обличчя марафону

«Танець навчив мене відданості, дисциплінованості та роботі в команді, математика вчить системності, аналізу і розв’язанню складних завдань. Вірю, що комбінування цих навичок допоможе здійснити амбіційні мрії та впливати на оточуючих позитивними змінами. Мій тато був захисником Батьківщини і доклав максимум зусиль для того, щоб наша країна була незалежною. Тепер мій обов’язок, як дитини Героя, розбудовувати Україну і зробити так, щоб вона стала ще кращою», — каже Інна Муравська.

Матеріальну допомогу отримають:

«Майже два роки, як гарне місто Рівне та Палац дітей та молоді стали моєю домівкою, тут я знайшла друзів і підтримку, а минулорічна поїздка до Франції у складі групи вихованців ПДМ, додала впевненості у власних силах. Прагну створювати професійні картини, знайомлюся з основами підприємницької діяльності, формую в собі адекватне ставлення до грошей, вміння їх заробляти. Я філософськи сприймаю навколишній світ: усе відносно, абсолютно усе, але саме в Рівному я ніби почала жити справжнім життям», — ділиться учасниця марафону Анастасія Торлюк зі Слов’янська Донецької області.

Долучитись до благодійної допомоги можна за реквізитами організаторів.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: