Суспільне Рівне – у списку рекомендованих за результатами незалежної експертної оцінки Інституту Масової Інформації та Детектора медіа

Суспільне Рівне – у списку рекомендованих за результатами незалежної експертної оцінки Інституту Масової Інформації та Детектора медіа

17 кві. 2024

Телеканал Суспільне Рівне, Українське Радіо Рівне та діджитал-платформи Суспільного у Рівному — у списку рекомендованих за результатами незалежної експертної оцінки Інституту Масової Інформації (ІМІ) та Детектора медіа (ДМ).

Від Рівненщини до списку рекомендованих потрапили чотири медіаресурси, три з яких — регіональні платформи Суспільного.

Скрін із сайту ІМІ

Читайте також:Топподії регіону за тиждень — інформаційний підсумок від команди Суспільне Рівне

Медіа оцінювали за новою спільною матрицею, розробленою ІМІ та ДМ, яка містить критерії оцінювання незалежності та репутації видань. Основні блоки критеріїв охоплюють прозорість, дотримання професійних стандартів та журналістської етики.

Проєкт стартував у вересні 2023 року, тоді ж до мапи так само ввійшли вся національна мережа місцевих каналів Суспільного Мовлення та інші бренди компанії.

Загалом на інтерактивну мапу за результатами незалежної експертної оцінки потрапили 174 українські ресурси:

  • 117 онлайн-медіа;
  • 5 центрів журналістських розслідувань;
  • 21 радіо;
  • 31 телеканал.

Онлайн-медіа оцінювали експерти Інституту Масової Інформації, радіо та телеканали — експерти Детектора медіа.

Проєкт громадських організацій «Інститут масової інформації» (ІМІ) та «Детектор медіа» (ДМ) за підтримки міжнародної організації Internews створений для виявлення та підтримки медіа, які дотримуються високих стандартів журналістики.

Мапу рекомендованих медіа можна переглянути за посиланням.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: