Завтра у Рівному стартує арт-семінар "Куст"

15:27, 13 сер. 2019
 
Завтра у Рівному стартує арт-семінар

Літературний арт-семінар "Куст" стартує завтра, 14 серпня, у Рівному. 20 учасників зі всієї України матимуть змогу розвинути та вдосконалити свої письменницькі здібності під час лекцій, арт-практикумів, майстер-класів та тренінгів.

Ділитися досвідом з молодими письменниками будуть досвідчені літературні діячі. Відбуватиметься арт-семінар не лише у Рівному, але й у Дубні, Острозі та на Гурбах. 137 тисяч гривень на проведення "Куста" виділив Український культурний фонд.

Коли ми в свій час, декілька років тому, 4 роки тому, коли ми обирали назву для нашого семінару все ж таки, хоча більшість учасників наших є літераторами, письменники, дотичними, між тим, ми не називаємо семінар літературним, то є арт-семінар і якщо людині потрібна арт-терапія – будь ласка, приходьте, і це на повному серйозі, тому що він орієнтований на творчість, на творчих людей, на стимулювання певної творчості. Тобто нашим кінцевим продуктом не є написання конкретної книжки, оповідання, твору, вірша. Це є абсолютний арт-розвиток, – прокоментувала локаційна координаторка всеукраїнського літературного арт-семінару "Куст" Тетяна Сладковська.