Через повідомлення про клієнтів зі зброєю у кафе приїхав спецпідрозділ «КОРД» (ВІДЕО)

21:05, 11 чер. 2019
 
Через повідомлення про клієнтів зі зброєю у кафе приїхав спецпідрозділ «КОРД» (ВІДЕО)

Інцидент трапився у кафе «Lake», що на узбережжі Басівкутського озера. Відомо про нього стало зі стрім-трансляції журналістки Вікторії Мамотюк. На кількахвилинному відео видно, що декілька чоловіків лежать на підлозі в оточенні бійців спецпідрозділу поліції «КОРД». На місці спецпризначенці нічого не коментували.

Так само не відповіли на питання хто вони і чим займаються чоловіки, яких поклали долілиць. Далі – уривок із трансляції журналістки Вікторії Мамотюк.



Коли кореспондент Суспільного прибув на місце, аби перевірити інформацію, спецпризначенців уже не було. На місці ми застали речника поліції області Антона Крука. Він сказав, що поліція відреагувала на повідомлення про компанію, яка нібито відпочиває зі зброєю. Однак ця інформація у підсумку не підтвердилась. Речник додав, що один із чоловіків, які були у компанії, підозрюється у замовному вбивстві, інший – у розбійних нападах:

– На 102 до нас надійшла інформація про те, що у одному із закладів міста відпочиває компанія у якої є зброя. На місце прибули спецпідрозділ КОРД, оперативні працівники. В ході спілкування з компанією людей, які перебували у цьому закладі перевірили, зброї у них не виявлено, серед цієї компанії є дві людини, які підозрюються, одна людина підозрюється у замовному вбивстві, інша – у розбійних нападах. Один з цих людей під домашнім арештом з 10-ї до 7-ї ранку, тобто він умови домашнього арешту не порушив. Інший – вийшов з СІЗО під заставу. Після перевірки компанія залишилася відпочивати, зброю в них не знайшли, інформація не підтвердилась, – повідомив речник Головного управління Національної поліції у Рівненській області Антон Крук.

Суспільне готове озвучити позицію людей, які були на відео, якщо вони виявлять таке бажання та звернуться в редакцію.

Головне фото – кадр із трансляції Вікторії Мамотюк