"Сьогодні. Головне" від 15 листопада 2021 року

15 лис. 19:00


– Рівненська співачка та волонтерка Христина Панасюк презентувала новий альбом.  

– Півсотні учасників з шести областей зібрав чемпіонат області з мотокросу. Гонщики їздили на трасі у Бугринській громаді. 

– Чемпіона області у Першій лізі з футболу визначили у "золотому матчі". У ньому зіграли сарненський "Маяк" та "Сокіл" з Садового. 

– Відсьогодні учні рівненських шкіл з 1 по 11 клас повертаються до очної форми навчання. Про це у п’ятницю повідомив мер Рівного Олександр Третяк, коментуючи рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Проте, деякі школи продовжують навчання учнів дистанційно. Чому і які школи працюватимуть дистанційно? Як працюватимуть навчальні заклади міста найближчим часом? Про це говоритимемо із заступником начальник міського управління освіти Василем Харковцем.

– Кордон з Білоруссю додатково захищатимуть 8,5 тисяч військовослужбовців Державної прикордонної служби, Нацгвардії та поліцейських. Про це повідомляє пресслужба МВС за підсумками поїздки міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського на Волинь. Яка ситуація на кордоні, що межує з територією Рівненщини? Наскільки захищений кордон від нелегалів? Про це будемо говорити із речником Житомирського прикордонного загону Юрієм Шахрайчуком. 

 

Інші випуски
Більше відео