"Сьогодні. Головне" від 12 листопада 2021 року

12 лис. 19:00


– Рівненська обласна рада поновила на посаді головлікаря обласного діагностичного центру Романа Шустика. 

– У Рівному до кінця року планують запустити ще одну котельню на твердому паливі. 

– Зростають штрафи за вигул собак небезпечних порід без повідка та намордника. 

– Повідомлення про загрозу акту ядерного тероризму отримали 10-го листопада на Рівненській атомній електростанції. Лист з такою інформацією надійшов на офіційну електронну пошту АЕС, повідомив начальник управління інформації Сергій Гуцало. З його слів, на атомній електростанції зібрали антитерористичний штаб, по подію одразу повідомили поліцію та Службу Безпеки України На АЕС посилили захист та перевірили обладнання чотирьох енергоблоків і об’єктів за межами захисної території. Як повідомив Суспільному начальник штабу антитерористичного центру СБУ Олександр Пиж, предметів, які могли б використати для диверсії, не знайшли. За фактом завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху поліцейські відкрили кримінальне провадження.  

Як часто на об’єктах підвищеної небезпеки в області отримують такі повідомлення? З чим це пов’язано? Наскільки небезпечні такі повідомлення? І як на потенційну загрозу реагують спецслужби?  Про це у Студії Суспільного будемо говорити із помічником начальника управління Служби безпеки України в Рівненській області з координації антитерористичної діяльності Олександром Пижом. 

– 14-го листопада рівненська співачка-волонтерка Христина Панасюк презентує новий альбом під назвою «Живи». У збірці - пісні-присвяти від дружин для своїх коханих на фронті, і пісні-подяки від чоловіків для дружин, розповіла Суспільному співачка. Христина Панасюк побувала майже в усіх гарячих точках Донбасу. Детальніше про пісні ми поговоримо з авторкою. 

Інші випуски
Більше відео