"Сьогодні. Головне" від 10 листопада 2021 року

10 лис. 19:00


- Сьогодні у Рівному після тримісячної реконструкції відкрили кільце на перехресті вулиць Макарова та Дубенська. Першими на ньому проїхалися діти на велосипедах.

- У Костополі перепоховали решти воїнів УПА та жертв політичних репресій.

- "Цифра в кишені". У рамках експериментального проєкту у п’яти тергромадах навчають цифровій грамотності. 

Сьогодні о 16:00 відкрили рух кільцем на перехресті вулиць Макарова та Дубенська у Рівному. Кільце готове на 80%, за словами начальника управління капітального будівництва міста Володимира Ляшука. Після відкриття тут облаштовуватимуть пішохідні зони та велодоріжки. Роботи на об’єкті розпочались шостого серпня і тривали три місяці.

- Наскільки складним з точки зору будівництва виявився даний об’єкт? Чи можна було впоратися швидше? Наскільки зміниться безпека руху на перехресті? Про це будемо говорити із начальником управління капітального будівництва Володимиром Ляшуком.

У Рівному запрацював пункт допомоги громадянам з генеруванням ковід-сертифікатів. Відучора він працює на першому поверсі торговельного центру "Злата плаза" на місці віддаленого офісу Центру надання адміністративних послуг. Там допомагатимуть рівнянам генерувати ковід-сертифікати в "Дії", а також, за потреби, видруковувати.

Інші випуски
Більше відео