"Сьогодні. Головне" від 08 листопада 2021 року

8 лис. 19:00


– У Рівному запрацював пункт допомоги громадянам з генеруванням ковід-сертифікатів. 

– Рівняни створили анімаційні відео та книги для незрячих дітей. Їх презентували в рамкає проєкту "Маленький круасан у великому світі". 

– 581 невакцинованого освітянина відсьогодні відсторонили від роботи на Рівненщині. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Подолін. Це не остаточна цифра, інфомацію уточнюють - додав він. Про причини таких рішень та їх можливі наслідки говоритимемо сьогодні з директором департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петром Коржевським. 

– У листопаді на території України завершується термін пільгового розмитнення автомобілів на єврономерах. Від 10 листопада водіїв і власників нерозмитнених авто на єврономерах можуть оштрафувати на суму до 170 тис гривень. Порушникам також загрожує накладення арешту на рахунки і майно. Нагадаю, від 15 червня цього року в Україні розпочали діяти нові правила пільгового розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією, покликані тимчасово спростити механізм розмитнення імпортованих з Європи автівок. Скільки авто з іноземною реєстрацією вже розмитнені на Рівненщині? І як діятиме механізм штрафів за порушення митних правил? Про це говоритимемо сьогодні із начальником відділу забезпечення митного контролю та оформлення Рівненськоі митниці Ігорем Козлинцем. 

Інші випуски
Більше відео