"Сьогодні. Головне" від 04 листопада 2021 року

4 лис. 19:00


– Представники Держпродспоживслужби продовжують моніторити на території Рівненщини дотримання карантинних обмежень. Цього разу вони побували у Здолбунові. 

– У Рівному презентувалии аналіз забудови кварталу Макарова- Млинівська-Соборна-Корольова. 

– Школяр з Млинова створив освітню платформу з елементами соцмереж для учнів та вчителів. 

– План розвитку кварталу між вулицями Макарова - Млинівська - Соборна - Корольова, що на мікрорайоні Ювілейний у Рівному сьогодні презентував головний архітектор міста Дмитро Котляров. За його словами, там можна облаштувати додаткові зелені зони та врегулювання руху транспорту. У планах також відведення близько трьох гектарів землі під комерційну забудову та будівництво багатоповерхівок. В тому числі - і з вбудованим дитячим садочком. 

Як планують розвивати цю територію? Які нові об’єкти соціальної інфраструктури там потрібні? І наскільки реальна поява у цьому кварталі чогось іще окрім житлових багатоповерхівок? Про це у студії Суспільного будемо говорити із головним архітектором Рівного, начальником міського управління містобудування та архітектури Дмитром Котляровим. 

– З 1-го листопада в Україні почали діяти нові правила дорожнього руху. Серед новацій: види розміток, нові дорожні знаки, правила зупинки і стоянки автомобілів. Що саме змінилося і що потрібно знати про ці зміни водіям, велосипедистам та пішоходам? Про це запитаємо у начальника відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області Сергія Коханюка. 

 

Інші випуски
Більше відео