"Сьогодні. Головне" від 02 листопада 2021 року

2 лис. 19:00


–  Кількість ліжок для хворих на ковід планують збільшити у двох рівненських лікарнях. 

– Більше тисячі порушень карантинних обмежень з початку дії червоної зони в області зафіксували поліцейські. Рейди тривають. 

– Відсьогодні проїзд в міжміських маршрутках можливий лише за умови наявності у пасажирів сертифікату про вакцинацію, або негативного ПЛР тесту. Таке рішення ухвалили на засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Натомість, у Рівному користуватися міським громадським транспортом пасажири зможуть без ковід-сертифікату. 

Чому на внутрішньообласних маршрутах сертифікат про вакцинацію потрібен, а у рівненських маршрутках і тролейбусах - ні? Хто і як контролюватиме дотримання правил перевезення пасажирів на внутрішньообласних маршрутах? Про це у студії Суспільного будемо говорити із начальником міського управління транспорту і зв’язку Іваном Фурлетом та начальником управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федором Мисюрою. Згодом до нашої розмови приєднаються голови Демидівської громади Сергій Радченко та Рокитнівської громади Григорій Таргонський.

– Відзавтра у Рівному почнуть працювати пункти видачі ковід-сертифікатів. Пацієнти, що обслуговуються у Центрі первинної медико-санітарної допомоги "Північний", зможуть їх отримати в приміщені будинку культури "Текстильник". Пацієнти центру допомоги "Центральний" – у ЦНАПі, і  центру допомоги "Ювілейний" – в ТЗ "Епіцентрі". Міська влада також розробила механізми подачі заявок для отримання довідок.  Про подробиці цих рішень ми дізнаємося у заступника міського голови Юрія Поліщука. 

 

 

Інші випуски
Більше відео