"Сьогодні. Головне" від 01 листопада 2021 року

1 лис. 19:00


– Відзавтра заборонено перевозити в громадському транспорті пасажирів, які невакциновані або не мають негативного тесту на коронавірус. Рівного обмеження не стосується. 

– У Малолюбашанській громаді обрали голову. Вибори відбулися цієї неділі. На них прийшли більш ніж 50% виборців. 

– Костюмовану інтерактивну екскурсію провели у Рівному. Нею започаткували проєкт "Місто героїв". 

– У Рівному затвердили тариф на тепло для населення на рівні торішнього, тобто 1913 гривень за гігакалорію. Таке рішення у п’ятницю затвердили члени Рівненського міськвиконкому. Нагадаємо, згідно з  розрахунками управління економіки міста оприлюдненими на початку жовтня, економічно обґрунтованою мала б бути ціна за гігакалорію у розмірі  2725 гривень. Тепер же різницю в тарифі, як пояснив міський голова Рівного Олександр Третяк, підприємству "Рівнетеплоенерго" будуть компенсовувати з міського бюджету.

Як позначиться таке рішення на фінансовій спроможності Рівненської громади? Скільки грошей місту доведеться компенсувати підприємству "Рівнетеплоенерго"? Чи існує механізм такої компенсації? Про це у студії Суспільного говоритимемо сьогодні із заступником міського голови Рівного Ігорем Кречкевичем та директором підприємства "Рівнетеплоенерго" Олександром Ющуком. 

 

– Рукоборець з Рівненщини Олег Жох у суботу, 30-го жовтня, здобув золото у ваговій категорії до 80 кілограмів на чемпіонаті Європи з армрестлінгу у литовському Вільнюсі. Суспільному спортсмен розповів, що це були його перші міжнародні змагання за минулі три роки відновлення після травмування в ДТП у 2018 році.

Інші випуски
Більше відео