"Сьогодні. Головне" від 28 жовтня 2021 року

28 жов. 19:00


– Без черг, ковід-сертифікатів та ПЛР-тестів. Суспільне поцікавилося як в умовах червоної зони працюють компанії, які надають комунальні та соціальні послуги у Рівному. 

– На Рівненщині залучають резервні заклади для лікування хворих на коронавірус. Зокрема, додаткові ліжка відкрили розгорнули в обласному госпіталі ветеранів війни. 

– До туалету - на вулицю. У Кідрівському ліцеї, що у Вараському районі, досі не облаштували внутрішню вбиральню. 

– Забезпечити ринки двома входами та припинити стихійну торгівлю. Такі додаткові обмеження на території Рівненської міської громади сьогодні ввела комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім того на засіданні попросили поліцію та інші служби посилити контроль. Як рівняни виконують вимоги червонної карантинної зони? Як діятимуть нові обмеження комісії ТЕБ і НС? Чи можуть ввести ще жорстокіші обмеження? Про це поговоримо із заступником міського голови з питань медицини Юрієм Поліщуком та тимчасово виконуючим обов’язки начальника Рівненського районного управління поліції Іваном Телігою. 

 

– Представники яких пільгових категорій зможуть і надалі в будь-який час користуватись громадським транспортом у «червоній зоні»? А також - в якому режимі відтепер працюватиме громадський транспорт? Про це запитаємо начальника міського управління транспорту і зв’язку Івана Фурлета. 

Інші випуски
Більше відео