"Сьогодні. Головне" від 27 жовтня 2021 року

27 жов. 19:00


- Працівники рівненських ринків скаржаться, що із введенням червоної зони, покупців стало менше.

- Школа пілотів та станція заправки для літаків малої авіації може з’явитися на рівненському летовищі. 

- До школи на рейсовій маршрутці дістаються учні навколишніх сіл до Тараканівського ліцею. Адже заклад досі немає власного шкільного автобусу.

За минулу добу на Рівненщині від COVID-19 вакцинувалися майже 12 тисяч людей. Це найвищий добовий показник від початку нинішнього року. Як розповіла Суспільному координаторка з вакцинації в області Олена Гандзюк, у Рівному до процесу вакцинації додатково залучили медиків з району та збільшили кількість пунктів щеплення. Все через великі черги до центрів та тимчасових пунктів вакцинації від COVID-19.  

- Які фактори найбільше вплинули на збільшення кількості охочих вакцинуватись? Які вакцини доступні для населення зараз та як процес вакцинації відбувається в громадах області? Про це у студії Суспільного будемо говорити із координаторкою з вакцинації в Рівненській області Оленою Гандзюк. 

Збудувати олімпійський басейн у місті Рівному. З таким проханням звернувся до міського голови, голови Рівненської ОДА дворазовий призер літньої Олімпіади в Токіо плавець Михайло Романчук. 

- Від кого та від чого залежить реалізація будівництва олімпійського басейну? Про це у студії Суспільного будемо говорити з директоркою СДЮШОР № 2, депутаткою Рівнеради Анною Хлістуновою-Шарпар та головою бюджетної комісії Рівнеради Павлом Алексєвичем.

Інші випуски
Більше відео