"Сьогодні. Головне" від 22 жовтня 2021 року

22 жов. 19:00


– Працівники патрульної поліції та "Укртрансбезпеки" перевіряли пасажирів міжміських автобусів на наявність сертифікатів про вакцинацію від ковіду (("Є, так. Добре." 

– Пункт вакцинації від коронавірусу запрацював сьогодні на залізничному вокзалі у Рівному 

– Музейний комлекс Острозької академії розширять і він стане інтерактивним. Це роблять з нагоди 445-ї річниці навчального закладу 

– Рівненщина з 23-го жовтня переходить у "помаранчеву" епідемічну зону. Таке рішення сьогодні ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Помаранчева зона карантину передбачає ті самі обмеження, що й жовта зона. Це стосується роботи закладів громадського харчування, торгівлі та освіти, а також проведення масових спортивних та культурних заходів. У помаранчевій зоні посилюється контроль за дотриманням цих правил. Помаранчевий рівень є сигнальним про наближення до "червоної", максимальної зони небезпеки, вважає головний санітарний лікар області Роман Сафонов.

Які карантинні обмеження передбачає помаранчева карантинна зона?  Яка ситуація в ковідних лікарнях області?

Про це у студії Суспільного будемо говорити із Романом Сафоновим. Згодом до нашої розмови дистанційно приєднається директорка Центру громадського здоров’я Олена Гандзюк та начальник обласного управління освіти та науки Петро Коржевський. 

 

Інші випуски
Більше відео