"Сьогодні. Головне" від 21 жовтня 2021 року

21 жов. 19:00


– Депутати Рівнеради рекомендують міськвиконкому знизити тариф на опалення.

– На Рівненщині збільшилася кількість охочих пройти ПЛР-тестування. 

– У рамках програми "Спортивний наставник" у Рівному навчатимуть кікбоксингу дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. 

– Відсьогодні, щоб скористатися автобусом, поїздом чи літаком, потрібно пред’явити документ про щеплення або негативний тест на COVID-19. Почали діяти нові правила перевезень пасажирів між областями. Це вимушений крок для стримування поширення коронавірусної хвороби, прокоментував ведення нових правил міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Як рівненські водії та пасажири сприйняли нововведення? Чому уряд посилив карантинні правила поїздок? Як жителі Рівненщини виконують карантинні обмеження загалом? Про це ми поговоримо із заступницею директора обласного інформаційно - аналітичного центру Рівненської обласної ради, заступником начальника Рівненського районного управління поліції Іваном Телігою. До розмови також приєднається начальник Управління інфраструктури і промисловості РОДА Федір Мисюра та начальник автостанції "Рівне" Павло Мінчук. 

– Які вимоги до проєктів? Скільки коштів планують виділити на озеленення Рівненської громади та хто обиратиме переможців? Про це будемо говорити із представницею Координаційного комітету громадського бюджету Рівного Кароліною Круглик. 

Інші випуски
Більше відео