"Сьогодні. Головне" від 13 вересня 2021 року

13 вер. 19:00


– Танкові дуелі, ураження цілі на відстані та демонстрація злагодженості підрозділу. На Рівненському полігоні визначили кращий танковий взвод. 

– Рівнянка Маргарита Ковтунець стала кращою відеоблогеркою Міжнародного дитячого медіафестивалю "Дитятко. Like". 

– У Рівному відзначили День фізичної культури та спорту. На майдані Незалежності організували спортивні майстер класи та демонстрацію спідвейної техніки. 

– Прем’єра документального фільму "Бити. Молитися. Тримати" від творчого об’єднання розслідувань Суспільного відбулася вчора на телеканалі UA: Перший. Стрічка розповідає про те, як працює в Україні мережа закритих центрів реабілітації алко- та наркозалежних,  у яких умовах утримують пацієнтів та якими методами їх лікують. 

Як працює в Україні мережа закритих центрів лікування і реабілітації алко- та наркозалежних? Чи можна вважати це лікуванням та реабілітацією? Що потрібно знати про роботу таких центрів людям, які потребують реабілітації та їх рідним? 

Про це у студії Суспільного будемо говорити з шеф-редакторкою творчого об’єднання розслідувань Суспільного Інною Білецькою та регіональним представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Рівненській області Андрієм Преподобним. 

 

– 

Інші випуски
Більше відео