"Сьогодні. Головне" від 26 серпня 2021 року

26 сер. 19:52


- У Рівному затори через  вантажівки, що об’їжджають перехрестя вулиць Макарова та Дубенської, де будуть кільце. Нині фахівці радилися, як вирішити цю проблему.

- Через електронну сигарету сьогодні пообіді спалахнула пожежа у багатоповерхівці на вулиці Відінській у Рівному.

- Близько 30-ти працівників музичної школи за числом 1 сьогодні прийшли під стіни міськвиконкому. Вони побоюються, що реконструкція їхнього закладу може затягнутися на роки.

- До квартир рівнян, які мають понад 50 тисяч боргу за тепло прийшли державні виконавці та працівники "Рівнетеплоенерго". Рейд провели, щоб описати майно людей. Як розповів речник "Рівнетеплоенерго" Олексій Кривошеєв, якщо борг сягає кількох десятків тисяч гривень, юристи підприємства подають до суду. За його рішенням речі і квартири боржників можуть описати і конфіскувати. Так само до суду подають на боржників інші комунальні підприємства, зокрема "Рівнегаз", "Рівнеобленерго" та "Рінеоблводоканал". Як Державна виконавча служба  проводить стягнення із боржників? Чи не порушують при цьому права споживачів? Про це поговоримо із начальницею відділу державної виконавчої служби у місті Рівному Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Наталією Іщук та адвокаткою Тетяною Бідюк.

- 28 серпня рівняни святкуватимуть День міста. Міська влада запланувала розваги для дітей та дорослих, виступи відомих українських виконавців, екскурсії та фестивалі. Детальніше про заходи ми поговоримо із заступницею міського голови Рівного Мариною Кузмічовою.

Інші випуски
Більше відео