"Сьогодні. Головне" від 24 червня 2021 року

24 чер. 20:03


- Вводити обмеження на користування електросамокатами влада Рівного наразі не планує. Тим часом рівняни побоюються за власну безпеку на вулицях.

- На Рівненщині зафіксували новий температурний рекорд - 35 з половиною градуси за Цельсієм. Це найспекотніший день з 1963-го року.

- У Рівненській міській громаді винищують борщівник. Суспільне з’ясовувало куди звертатися, аби зарослі небезпечної рослини знищили комунальники. 

- З 1-го липня громадяни України отримають право вільно купувати та продавати землі сільськогосподарського призначення. Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" депутати Верховної ради прийняли 31 березня 2020 року. Чи готова до старту цього процесу Рівненщина? Хто і скільки гектарів землі зможе придбати? Як позначиться старт ринку землі на фермерських господарствах області? Про це у студії Суспільного будемо говорити із заступником голови Рівненської ОДА Ігорем Тимошенко та заступником голови Асоціації фермерів області Василем Радзивілом. Згодом до нашої розмови приєднається юрист Павло Нікітюк.

- Ще поговоримо про температурні рекорди на Рівненщині та про те, як уникнути теплового удару. З нами на зв’язку сімейна лікарка, завідувачка амбулаторії ЦПМСД «Центральний» Валентина Горуна.

Інші випуски
Більше відео