"Сьогодні. Головне" від 15 червня 2021 року

15 чер. 20:00


- Масові заходи без обмежень по кількості відвідувачів та вистави з більшою кількістю глядачів. У Рівному послабили карантинні обмеження. 

- Напад на поліцейського у селі Маринин. Чоловік взяв у руки вила і проколов  правоохоронцю ногу.

- У Рівному немає жодного підприємства, яке утилізує вживану автогуму. Не приймають її і на рівненському сміттєвому полігоні.

- 45 загальноосвітніх шкіл області не облаштовані внутрішніми вбиральнями. Справляти природні потреби у вуличних вбиральнях змушені також вихованці 29-ти філій закладів загальної середньої освіти. Таку інформацію Суспільне сьогодні отримало в управлінні освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації. Щодо обласного центру - то третина туалетів в рівненських школах не відповідають санітарним нормам. Таких висновків дійшли журналісти агенції журналістських розслідувань "4 влада", які проінспектували всі 34 школи міста та виявили невідповідність шкільних вбиралень новому санітарному регламенту. Чому вбиральні рівненських шкіл не відповідають новому санітарному регламенту, а учні в школах області змушені ходити в туалет на вулицю? Хто відповідальний за облаштування шкільних вбиралень? Про це говоритимемо із заступником начальника міського управління охорони здоров’я Василем Харковцем. До нашої розмови приєднається заступниця начальника управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Марина Пашковська.

- П’ятиденний рейд у Сарненському районі на Рівненщині упродовж усього минулого тижня проводили поліцейські. Там перевірили кілька сотень автівок, торговельні заклади, неблагополучні родини та людей, які перебувають на обліку. Найбільше адмінматеріалів склали за порушення правил безпеки дорожнього руху. Також за час відпрацювання у понад сотні власників зброї зафіксували вісім порушень та вилучили 17 одиниць незаконного вогнепала. Детальніше про результати цих відпрацювань зараз запитаємо у заступника начальника Сарненського районного відділу поліції Миколи Серкебаєва.

Інші випуски
Більше відео