"Сьогодні. Головне" від 17 лютого 2021 року

17 лют. 19:00


- У Рівному сталось займання в будівлі облради та облдержадміністрації. Його гасили 9 пожежних автівок. 

 

- Кисневу станцію встановили на території Рівненської міської лікарні. Щодоби вона зможе продукувати три тисячі кілограмів медичного кисню.

 

- Вперше до збивання бурульок залучили трест зеленого господарства. А комунальники нагадують власникам приватних приміщень та багатоповерхівок про ліквідацію льоду під дахами. 

 

- Загрози для озимих культур через морози та сніг на Рівненщині немає. Навпаки - аграрії сподіваються на більший урожай, ніж у попередні роки. 

 

- Дубенська та Корецька. Лише ці дві громади станом на тепер не прийняли рішення про прийняття у комунальну власність прав та обов’язків засновників комунальних закладів реформованих Дубенської та Корецької районних рад. Про це сьогодні на засіданні колегії повідомив заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Ігор Тимошенко.

 

- Що буде далі із комунальними закладами реформованих районних рад? Чи повністю вже вирішена доля майна ліквідованих районних рад та адміністрацій? З якими складнощами зіткнулися новоутворені громади? Чи мають вони стратегії розвитку? Про це говоритимемо сьогодні із консультантом Офісу реформ Асоціації міст України на Рівненщині Василем Куриласом та заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації Ігорем Тимошенком. 

Інші випуски
Більше відео