Кандидати на посаду міського голови Рівного у «Виборчому окрузі. Місцеві» — розклад ефірів на UA: РІВНЕ

Кандидати на посаду міського голови Рівного у «Виборчому окрузі. Місцеві» — розклад ефірів на UA: РІВНЕ

19 жов. 2020

З 5 жовтня в теле- й радіоефірах Суспільного Рівне стартувало токшоу «Виборчий округ. Місцеві». У першому блоці дискусій взяли участь кандидати у депутати до обласної  ради, наступного тижня відбулись ефіри з представниками партій до Рівненської міської ради, 19 жовтня стартують співбесіди з кандидатами на посаду міського голови Рівного.

Ефіри з кандидатами дивіться на телеканалі UA: РІВНЕ у будні о 19:25 після підсумкового випуску новин, а також наступного дня о 12:10 у повторі на хвилях UA: Українське радіо Рівне.

Представників політичних партій та самовисуванців, які балотуються на посаду міського голови Рівого, запросили до студії за наступним графіком: 

19 жовтня — від партії «За майбутнє» Юрій Вознюк, від партії  «Перемога Пальчевського» Віталій Герман, від партії «Голос» Роман Денисюк, від партії «Слуга народу» Віталій Коваль;  

20 жовтня — самовисуванці Роман Коваль і Валерій Коротков, від партії ВО «Батьківщина» Галина Кульчинська;

21 жовтня — самовисуванець Ігор Мічуда, від партії «Сила і Честь» Олексій Муляренко, від партії ВО «Свобода» Олег Осуховський;

22 жовтня — від  партії «НАШ КРАЙ»  Сергій Пндрак, від партії «ПРОПОЗИЦІЯ» Назарій Поліщук, від партії «Національний корпус» Ігор Сухий.

23 жовтнявід партії «Європейська солідарність» Олександр Третяк, від партії «Успішна Україна» Тетяна Чубай, від партії «Рівне разом» Віктор Шакирзян.

План ефірів може змінюватись. Стежте за розкладом програм на сайті та за анонсами на фейсбук-сторінці Суспільного Рівного. Відео ефірів проєкту «Виборчий округ. Місцеві» можна подивитись на ютуб-каналі Рівненської філії Суспільного.