Історії-лідери переглядів на цифрових платформах Суспільне Рівне за березень

Історії-лідери переглядів на цифрових платформах Суспільне Рівне за березень

1 кві. 2024

Команда Суспільне Рівне на своїх платформах оперативно інформує про найважливіші події регіону та України, показує резонансні історії, знайомить глядачів, слухачів та підписників з тими, хто нас захищає, хто допомагає й підтримує, надихає й ділиться своїми історіями.

У добірці найпопулярніших матеріалів на платформах Суспільного за березень — історія про трунаря Віктора Мазурка, який мріє поховати в домовині свого виробництва путіна та історія військового Павла Шкоди, якого знайшли без свідомості у бліндажі серед загиблих. Підписуйтесь на платформи Суспільне Рівне, щоб не пропустити важливе.

Понад 767 тисяч разів подивилися кепшн-відео (один з журналістських форматів відеоролика) Суспільне Рівне про Віктора Мазурка, який понад 20 років займається виготовленням трун. За цей час його підприємство виготовило пів мільйона домовин, в одній із яких майстер мріє поховати російського диктатора.

Читайте також: Суспільне збільшує кількість випусків новин вдень

Майже 175 тисяч разів  на ютуб-каналі Суспільне Рівне та 49 тисяч — на сайті Суспільне Новини переглянули історію про бійця Павла Шкоду з Рівненщини, якого побратим знайшов без свідомості у бліндажі серед загиблих. Чоловік на псевдо «Адвокат» у травні 2023 року отримав поранення в голову під час бою на Харківщині. До 29 лютого він був на реабілітації в обласному госпіталі.

 

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному:

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.
 
Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб дізнаватися про головні проєкти та події на Суспільному.