Дві години українського гумору щовихідних ввечері — на Суспільне Рівне

Дві години українського гумору щовихідних ввечері — на Суспільне Рівне

12 жов. 2023

Щовечора у вихідні з 15 жовтня дивіться на Суспільне Рівне три гумористичні проєкти, покликані додати позитиву і підтримати українців, які живуть у воєнних буднях:

  • о 21:00«Позитивно-підвальне шоу»;
  • о 21:30«Наші без раші»;
  • о 22:00«Стендап».

«Мета усіх цих проєктів — допомогти людям, які нині живуть у стресах війни, відрефлексувати події, що відбуваються, через гумор. Для телеефіру Суспільного показ гумористичних шоу — нова практика, але наша команда зважила всі “за” і “проти” і сподівається на позитивну оцінку глядачів», — каже продюсер проєктів Володимир Ладижець.

Читайте також: «Перше шоу» виходитиме ще й на місцевих каналах Суспільного

«Стендап» — проєкт власного виробництва Суспільного, що дає можливість комікам-стендаперам з регіонів показати свій талант на телебаченні. Глядачі побачать знайомі обличчя з різних міст України, з якими зустрічалися здебільшого в ютубі чи на камерних сценах стендап-клубів. 

З огляду на велику частку імпровізації, постійний вербальний та емоційний контакт із публікою, стендап є одним із найскладніших гумористичних шоу. Завданням Суспільного було не тільки якісно відзняти матеріал для телеефіру, а й передати атмосферу зали та настрої коміка. Телеглядачі побачать 24 випуски проєкту, створеного за фінансової підтримки Європейського Союзу.

«Позитивно-підвальне шоу» — це телевізійне продовження ютуб-проєкту творчої групи 30+ «Позитивно-підвальна оборона», що поєднує в собі ознаки скетчкому та late night show. Команда розпочала співпрацю із Суспільним Мовленням через мистецький конкурс. Пародії на відомих людей та стриманий і легкий гумор про життя під час війни знайдуть відгук у кожного глядача. Супервайзинг, дознімання та адаптацію для телебачення 24 випусків проєкту здійснило Суспільне.

«Наші без раші» — знайома українцям гумористична скетч-комедія творчої студії Kolegi Studio, що набула нових значень та актуальності з початком повномасштабної війни. Суспільне адаптувало 7 серій для телеглядача.

Онлайн дивіться місцеві телеканали Суспільного на сайтах національної мережі філій Суспільного (Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Харків, Суспільне Одеса та інші). 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.